جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

حدادعادل: بهترین گزینه‌ها را در انتخابات به مردم معرفی می‌کنیم

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با اشاره به برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: سعی صد در صدی ما انتخاب بهترین گزینه‌ها به مردم است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «غلامعی حداد عادل» ظهر امروز در دومین گردهمایی طلاب و روحانیت با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه، گفت: مردم با همه مشکلات به صحنه آمدند و چشم دشمنان را کور کردند. انشاءالله مردم با شکوه بیشتری در ۱۱ اسفند پای صندوق رای حاضر شوند و با حضورشان نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان خبرگان را تعیین کنند.

وی، انتخابات را یک جشن ملی عنوان کرد و افزود: حضور مردم در انتخابات این پیام را به کشورهای دنیا می‌دهد که در ایران آزادی وجود دارد و انتخابات واقعی است و اراده مردم در اداره کشور موثر است.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه همه ما می‌دانیم که انقلاب اسلامی، مردمی بود، اظهار کرد: انقلاب از قم و مرکز روحانیت آغاز شد و به دست مردم به ثمر رسید و به دست آنان حفظ شد. هدف دشمن هم جدا کردن مردم از انقلاب است.

حدادعادل با بیان اینکه علت اصرار رهبری بر مشارکت مردم در انتخابات برای این است که ایشان می‌دانند، انتخابات چه تاثیری بر امنیت ملی دارد، تاکید کرد: رکن اصلی از نظر اجتماعی در پیروزی و حفظ انقلاب، مردم هستند و روحانیت باید با مردم ارتباط خود را حفظ کند. حفظ ارتباط مردم با نظام از مسیر ائمه جماعت و روحانیون امکان‌پذیرتر از ارتباط مردم با ما سیاستمداران است.

وی تاکید کرد: امروز می‌توانیم افرادی صالح و سالم را به مردم معرفی کنیم تا وارد مجلس شوند و از این کشور و انقلاب دفاع و به مردم خدمت کنند؛ در شورای ائتلاف سعی ۱۰۰ در صدی ما انتخاب بهترین گزینه‌ها برای ارائه خدمات به مردم است. البته همه امور دست یک نفر نیست که بگویند فلانی بیاید لیست ببند! اما تلاش می‌کنیم از افراد مومن، پاکدست و ‌انقلابی حمایت می‌کنیم.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: با تمام وجود باید پای کار انقلاب ایستاد و امروز دعوت به مشارکت وظیفه همه است./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار